Huidtherapie Ommen

Het laatste nieuws op gebied van huidverzorging.

Nieuw Téadoro

Nieuw bij Huidtherapie Ommen Téadoro! Téadoro heeft een collectie bijzondere thee-, kruiden- en specerijenmelanges ontwikkeld die niet alleen heel erg lekker zijn om ontspannen van te genieten, maar die ook een buitengewoon waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van het lichaam, de geest en de huid. Meer weten? Klik dan hier of check de site, mail of app voor verder informatie.

Lees meer

Nieuw Nano-dermabrasie

🌼Nieuw bij Huidtherapie Ommen Nano-dermabrasie! Met behulp van nanotechnologie worden dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen.💆🏻 De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. NANO-dermabrasie polijst snel en effectief de huid. 🎁Actie nu voor €64,95 ipv €94,95! Meer weten? Check de site, mail, 📞 of app voor verder informatie.

Lees meer

Laserontharing

Beharing kan erg lastig zijn. Gelukkig bestaan er veel verschillende methodes om tijdelijk van de haren af te zijn. Helaas komen de haren snel weer, soms gepaard met ontstekingen. Gelukkig bestaat er ook een definitieve methode om van de haren af te zijn. Dit kan door middel van de diode laser.

Lees meer

Ormedic lift peeling

Plantaardige peeling voor huidverbetering Een mix van organische ingrediënten met therapeutische resultaten geeft passie terug aan je huid. De behandeling geeft je huid een boost zonder chemische bestanddelen. De peeling bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van...

Lees meer

De zorgverzekering check

Heb je al je zorgverzekering gecheckt? December is een maand om eens kritisch naar je zorgverzekering te kijken. Welke zorg verwacht ik nodig te hebben? Welke zorgverzekeraar past het beste bij mij? Voor huidtherapie zijn namelijk verschillende behandelingen die...

Lees meer

Huidverbeteringbehandelingen met gegarandeerd succes!

Onder huidverbetering worden vele huidproblemen verstaan, zoals: rimpels, pigment (o.a. ouderdomsvlekken), littekens, acne enz. Stoort het jou ook hoe jouw huid eruit ziet? En wil je dit graag aanpakken? Samen kunnen wij dit bereiken.

Bij Huidtherapie Ommen werk je op 3 fronten tegelijk om zo het beste resultaat te behalen. Van buitenaf met behandelingen en goede huidverbeteringsproducten. Vanbinnen met voedingssupplementen.

Lees meer

Kus je cellulite vaarwel met Bellabaci

“Kus je cellulite vaarwel”

De nieuwe, innovatieve en zeer effectieve manier om met behulp van de Bellabaci cups cellulite te bestrijden zonder de na-effecten van de traditionele cups van glas of hard kunststof.
Durf je benen weer te laten zien.

Lees meer

Vocht in benen?

Deze maand wil ik het graag hebben over oedeem of ook wel vocht genoemd. In de zomer maanden hebben veel mensen meer last van vocht, met name in hun onderbenen. Met bepaalde aandoeningen, zoals lymf-, veneus- en lipoedeem houd je meer vocht vast dan normaal. Deze...

Lees meer
Share This