Wil je van je haren af dan is laseren met de diode laser de oplossing voor jou!

Vrijdag 20 en zaterdag 21 januari is het weer lasertijd bij Huidtherapie Ommen.

Beharing kan erg lastig zijn. Gelukkig bestaan er veel verschillende methodes om tijdelijk van de haren af te zijn. Helaas komen de haren snel weer, soms gepaard met ontstekingen. Gelukkig bestaat er ook een definitieve methode om van de haren af te zijn. Dit kan door middel van de diode laser.

De geconcentreerde en zuivere laserstraal wordt omgezet in warmte. De donker gepigmenteerde haren absorberen de laserstraal waardoor de haarwortels beschadigd raken, zonder de omliggende huid te beschadigen.

Laserontharing is geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren, maar niet voor alle haarkleuren. Blonde, grijze en rossige haren kunnen helaas niet door de laserbehandeling verwijderd worden. In die haren zit namelijk geen pigment. Daarnaast kan haargroei met laserontharing op elk deel van het lichaam duurzaam verwijderd worden. Blonde, grijze of rossige haren kunnen effectief verwijderd worden met elektrische epilatie.

Er zijn gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig om het overtollige of ongewenste haargroei te reduceren. Het precieze aantal laserontharing behandelingen is onder andere afhankelijk van het te behandelen gebied.

Ontharing in het gelaat kan rechtstreeks vergoed worden door uw zorgverzekeraar, mits u een aanvullende verzekering heeft.

Bikinilijn of oksels nu voor €75,-!

Bel naar 06-44099068 of mail naar info@huidtherapieommen.nl voor een afspraak.

Share This