Huidverbetering bij Huidtherapie Ommen is gegarandeerd succes!

Onder huidverbetering worden vele huidproblemen verstaan, zoals: rimpels, pigment (o.a. ouderdomsvlekken), littekens, acne enz. Stoort het jou ook hoe jouw huid eruit ziet? En wil je dit graag aanpakken? Samen kunnen wij dit bereiken.

Bij Huidtherapie Ommen werk je op 3 fronten tegelijk om zo het beste resultaat te behalen. Van buitenaf met behandelingen en goede huidverbeteringsproducten. Vanbinnen met voedingssupplementen.

Laviesage: nutricosmetics. Dit zijn voeddingssupplementen gericht op huidverbetering van binnenuit. De juiste stoffen om je lichaam de boost te geven om je huid te ondersteunen en vernieuwen. Meer informatie over Laviesage, klik hier.

Image Skincare: cosmeceutical. Huidverbeteringslijn met super geconcentreerde ingrediënten. Denk hierbij aan fruitzuren, retinol en hyaluronzuur. Meer informatie over Image Skincare, klik hier.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om je huid verbeteren.

LED masker: de infraroodtherapie zorgt voor herstellende energie, doorbloeding, productie van collageen en elastine. Meer informatie over LED-masker behandeling, klik hier.

Peeling: er zijn verschillende soorten peelings om zo elk doel in verschillende huidlagen aan te pakken. Dit kan in combinatie met het LED masker of microneedling worden gedaan. Meer informatie hierover vind je verder op de pagina.

Microneedling: door het gebruik van zeer fijne naaldjes wordt de celdeling voor aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Om zo een liftend effect te geven. Meer informatie hierover vind je hieronder.

Peelings

Met het ouder worden, maar ook door schadelijke invloeden van buitenaf, verliest onze huid het vermogen om oude cellen te vervangen door nieuwe huidcellen. Hierdoor ontstaat een huid die in slechte conditie is, rimpeltjes of vlekjes laat zien of vaal is.

Gelukkig is hier door middel van peelings iets aan te doen.

Op een veilige en verantwoorde manier worden de oude huidcellen verwijderd en komen er nieuwe te voorschijn. Hierdoor wordt de ‘gezonde’ huid zichtbaar en worden de cellen (fibroblasten) gestimuleerd stoffen te produceren die zorgen voor verstrakking en veerkracht van de huid.

De huid zal weer een jonger, gladder, stralender en frisser aspect krijgen. Voor welke peeling gekozen moet worden, hangt af van de conditie van de huid.

De chemische peelings die worden gebruikt zijn van het merk Mesoestetic. De verschillende peelings die ingezet kunnen worden bij verschillende huidproblemen zijn:

  • Glycolzuur
  • Lactic
  • Salicylzuur
  • Azelan
  • Jessner
  • TCA

Micro-needling

De Enterpen maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid door middel van elf kleine, vibrerende naaldjes. Dit brengt een aantal natuurlijke processen op gang, zo worden de cellen in de diepere huidlagen gestimuleerd tot collageenproductie. De huid wordt hierdoor voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur.

Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om het collageen en elastine aan te maken.

Deze therapie kan worden toegepast bij de behandeling van:

   • Fijne Lijntjes
   • Verouderde Huid
   • (Acne) Littekens
   • Zonbeschadeging
   • Pigmentvlekken
   • Grove Huidstructuur
   • Vergrote Poriën
   • Striae / Striemen

Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen, die tijdens de behandeling worden gebruikt.

Klik hier voor meer informatie over microneedling behandeling
Share This